Prijs van een polyester Vinylester zwembad

Prix piscine polyester
Prijs van een polyester Vinylester zwembad
4.4 (88%) 5 vote[s]

Vaak kuipzwembaden genoemd, de prijzen van polyester Vinylester zwembaden zijn goedkoper dan betonnen zwembaden. Polyester Vinylester maakt het mogelijk om resistente en stevige zwembaden te verkrijgen. Hun prijzen variëren echter op basis van veel elementen: de vorm van het zwembad, de grootte, de diepte en de verwerking van de grond voor het leggen van de romp. Je kunt op deze verschillende elementen spelen om de kosten in je budget te onderdrukken. 

Wat is de gemiddelde prijs van een polyester Vinylester pool?

De gemiddelde prijs van een zwembad wordt geschat op 18 000 €, maar kan variëren van 13 000 tot 30 000 €. U kunt kiezen tussen een turnkey voor het zwembad of een zogenaamde “ready to dive“, waar u niets te doen hebt, al het werk wordt gedaan door professionals.

Het realiseren van de installatie van uw eigen zwembad is een belangrijke werklast om te ondernemen. Inclusief grondwerken voor uw rekening, evenals alle aankopen van randapparatuur, zoals filtersystemen, veiligheidsbarrières, enz.

Als u geen professional bent, zijn de risico’s van lekkage uit uw zwembad reëel en profiteert u niet van de verzekering die door uw professionele zwembadinstallateur wordt geboden.

Weet dat het mogelijk is om zijn eigen pool te installeren door een “kit” te kopen. De kit bevat in het algemeen en voor het beste de romp, levering, 1 sanitair pakket en 1 compleet onderhoudspakket. Nogmaals, u zult alles zelf moeten doen en zult geen hulp of verzekering hebben in geval van problemen. 

Hoe u de investering in geld voor uw polyester Vinylester pool bepaalt

Allereerst moet u bepalen waar u uw zwembad wilt plaatsen. Uw zwembad professional zal zich bezighouden met grondwerken en kan zelfs u adviseren over de ideale locatie van uw vijver, in het bijzonder afhankelijk van de zon in uw omgeving.

Natuurlijk zal de grootte van uw zwembad en de vorm ervan de uiteindelijke prijs van uw investering veranderen. Als u bijvoorbeeld een schaal met een complexe vorm en grote diepte kiest, kan deze de prijs van uw zwembad verdubbelen in vergelijking met een eenvoudigere formule.

Zwembadtreden worden meestal direct gegoten tijdens de vervaardiging van de romp. Dit is een belangrijk voordeel. Inderdaad, trappen laten installeren in een zwembad is erg duur. In het geval van polyester Vinylester rompen zijn de trappen er al!

Afhankelijk van uw behoeften, kunt u accessoires toe te voegen aan uw zwembad, zoals een thermometer om de daling van de temperatuur te meten in het water. 

Ten slotte is het zo dat polyester Vinylester zwembaden een minimaal onderhoud vergen in tegenstelling tot de betegelde zwembaden of reiniging en monitoring nodig om lekkages, schimmels en andere schade te voorkomen van uw zwembad.

De valkuil om te vermijden bij het kiezen van uw polyester Vinylester zwembad!

Geef prioriteit aan de kwaliteit van uw romp! Er zijn veel mensen op zoek naar een zwembad tegen de laagste prijs op de markt ten koste van alles. Dit is de grootste fout die mensen maken bij het zoeken naar hun zwembadproject.

De onbetwiste vijand van polyester Vinylester zwembaden is osmose. Dit is een fenomeen van waterinfiltratie in de romp. Dit is het meest voorkomende probleem met polyester Vinylester zwembaden.

Vraag altijd aan uw zwembadadviseur hoe uw polyester Vinylester zwembad zal worden gemaakt.

Over het algemeen worden polyester Vinylester zwembaden gemaakt van een reeks lagen polyester Vinylester , glasvezel en GelCoat. Zorg dat je tenminste deze verschillende lagen vindt.

Om dit fenomeen van osmose te bestrijden en een zeer hoge kwaliteit bij de productie van onze polyester Vinylester zwembaden te verkrijgen, hebben we lagen vinylester en honingraten (nidaplast) toegevoegd. De verschillende lagen waaruit de productie van onze zwembaden bestaat, bestaan ​​dus uit componenten die speciaal zijn geselecteerd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Fabricage

7 lagen van kwaliteit

  • ISO NPG Gelcoat Vinylester Layer - glad en duurzaam oppervlak.
  • Dubbele lagen Vinylester - bescherming tegen waterpenetratie met anti-osmose laag.
  • Nidaplast 1,5 cm - Isolatie en verhoogde weerstand.
  • Dubbele laag Vinylester - bescherming tegen waterpenetratie. Anti-osmose laag.
  • Toplaag ISO NPG, externe vochtbescherming.

Ontdek onze technologieën voor meer informatie over de productie van onze zwembaden en polyester / vinylester.

Sommige cijfers om meer te weten

Om een ​​meer concreet beeld te krijgen van de prijzen van de polyester zwembaden, zijn hier de gemiddelde prijzen beoefend (als een indicatie):

  • Polyester zwembad 8m x 3,95 x 1,5m (ideaal voor een gezin): tussen 18 000 en 25 000 € afhankelijk van accessoires.
  • Polyester zwembad 6m x 2.7m x 1.2m: tussen € 14.000 en € 20.000 afhankelijk van de accessoires.
  • Polyester zwembad 10m x 3.95m x 1.5m (ideaal voor het ontvangen van familie en vrienden): tussen € 21.000 en € 28.000, afhankelijk van accessoires.

Meer tips?

Share on facebook
Facebook
Share on print
printen
Share on email
Email

Niew

Let op voor de onderstaande fouten!

Vraag nu onze gids aan en “ ontdek 7 onmisbare en essentiële tips voor de installatie van uw zwembad” .

Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis binnen de minuut de gids aangeboden door VDS Pools

Close Menu

– Niew-

7 onmisbare en essentiële tips voor de installatie van uw zwembad

Aangeboden

Ontvang onze gids gratis in je inbox