Polyester Vinylester zwembad: waarom ervoor kiezen?

Piscine Eternity Polyester
Polyester Vinylester zwembad: waarom ervoor kiezen?
5 (100%) 1 vote[s]

Sinds de jaren 80 zijn er verschillende soorten zwembaden verschenen. Inderdaad, we kenden het klassieke zwembad maar niet binnen het bereik van alle budgetten. Het polyester Vinylester bad heeft daarom zijn intrede gedaan en biedt u verschillende betaalbare modellen. Het is ook eenvoudig te installeren. In dit artikel bieden wij u wat meer informatie over de polyester Vinylester pool en de reden waarom u deze aankoop niet mag missen!

Wat is een Polyester Vinylester zwembad?

In het begin is het nog steeds erg belangrijk om te weten wat een polyester Vinylester zwembad is. Soms wordt dit een shell- of unibody-pool genoemd. De polyester Vinylester pool is een product dat rechtstreeks uit de fabriek wordt vervaardigd en gegoten. Dit zwembad is gemaakt van glasvezel, polyester Vinylester hars en is bedekt met gel coat.

Bij de vervaardiging van dit product is gelet op unieke materialen die samen gaan met een vorm bestaande uit verschillende structuren. Het is dus heel goed mogelijk om een ​​vierkant, rechthoekig of rond zwembad te hebben, afhankelijk van de keuze van klanten. Deze schaal is bedekt met gelcoat, zoals we eerder al zeiden, vooral om esthetische redenen. Dit maakt het polyester Vinylester zwembad aangenaam om aan te raken. Houd er rekening mee dat alle materialen die worden gebruikt in de samenstelling van dit zwembad een goede weerstand tegen het zwembad en een uitstekende levensduur bieden.

Leef je droom zonder financiële onzekerheden

De meerderheid van de mensen die kiezen voor de polyester Vinylester pool zijn degenen die niet de mogelijkheid hebben om een ​​betonnen zwembad te betalen, maar toch hun droom willen realiseren om thuis een zwembad te hebben. Het budget dat nodig is om deze droom te realiseren, is veel minder dan dat voor een betonnen zwembad.

Houd er in elk geval rekening mee dat deze polyester Vinylester pool nog steeds veel sterker is dan een betonnen zwembad, waardoor u aanzienlijke voordelen kunt genieten. Polyester Vinylester staat duidelijk bekend om zijn sterkte en geeft je de mogelijkheid om ongelofelijke kracht te genieten bij de installatie. Dit is het voordeel voor u om uw droom voor vele jaren te realiseren met een zwembad dat u lang zal vergezellen, mits u er uiteraard goed zorg voor draagt.

Polyester Vinylester zwembad, eenvoudige en snelle installatie

Weet dat door te vertrouwen op de polyester Vinylester pool, dit vooral de zekerheid is zodat u kunt genieten van een faciliteit die zowel snel als eenvoudig is. In tegenstelling tot andere zwembaden, heeft deze duidelijk geen substantieel werk nodig om te worden geïnstalleerd.

Polyester Zwembad Belgie

Vergeet niet dat uw zwembad niet ter plaatse wordt ontworpen maar dat deze helemaal in de fabriek is gemaakt en dat wij hem komen installeren. Het doel is om de grond voor te bereiden op de romp, de put op te vullen en een hydraulisch circuit aan te leggen.

Er moet ook rekening mee worden gehouden dat uw polyester Vinylester zwembad in amper 5 dagen kan worden geïnstalleerd en dit zal met name afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. In tegenstelling tot een betonnen zwembad dat enkele maanden werk vereist en soms luidruchtig is, wordt de polyester Vinylester pool in één week of langer opgezet. Dit zodat u snel kan genieten van de deugden van het water.

Een waterdichte structuur

In tegenstelling tot andere zwembaden, is het polyester Vinylester bad volledig waterdicht. Inderdaad, waterdicht maken is een van de belangrijkste dingen als je een zwembad aanschaft natuurlijk. Dankzij het productieproces is het polyester Vinylester bad waterdicht en moet u er niet aan twijfelen.

Aangezien de assemblage direct wordt gedaan

in de fabriek en niet ter plaatse, is er geen kans op lekkage. Dit is erg belangrijk omdat een lek in een zwembad ernstige schade kan veroorzaken en kan leiden tot verbazingwekkende reparatiekosten. Sommige zwembaden worden ook simpelweg verlaten vanwege geldgebrek.

De dichtheid van de polyester Vinylester pool ligt met name in de gebruikte basismaterialen. Hierdoor kan de structuur van het zwembad genieten van een echte flexibiliteit die het mogelijk maakt om gemakkelijk alle bewegingen van de grond te weerstaan. Dus als uw vloer beweegt, zal de polyester Vinylester pool niet worden beïnvloed.

Een gemakkelijk te onderhouden zwembad

U moet weten dat het polyester Vinylester zwembad erg populair is voor onderhoudsgemak. Dankzij de gladde coating is deze laatste namelijk heel gemakkelijk schoon te maken. Er kan ook aan worden toegevoegd dat de afgeronde hoeken ook het schoonmaken aanzienlijk vereenvoudigen. Als er algen in uw polyester Vinylester pool verschijnen, wat kan gebeuren, kunt u ze daarna eenvoudig verwijderen met een robot die zich bezighoudt met het reinigen van de muren.

We raden u aan de tijd te nemen om uw polyester Vinylester zwembad te reinigen, zodat deze het hele jaar door alle kracht en esthetiek behoudt. Dit zal ook voorkomen dat bacteriën zich in het water ontwikkelen, evenals algen. Dagelijks moet u voor uw water zorgen door de tijd te nemen om kruiden, insecten, bladeren en alles wat zich uiteindelijk in uw polyester Vinylester zwembad vestigt te verwijderen. Alles wat u nodig heeft, is een net, een borstel en een vacuümbezem.

Een zwembad op maat

Het voordeel van het polyester Vinylester zwembad is ook dat u kunt genieten van een op maat gemaakt zwembad, in uw beeld. Inderdaad, u kunt vrij kiezen voor het ontwerp en de vorm van uw zwembad uit een breed scala aan modellen. Of het nu vierkant, rond of rechthoekig is, u kunt ook de vorm van de onderkant kiezen.

Een vooruitstrevende achtergrond voor diegenen die op sommige plaatsen een meer consistente diepte willen hebben. De ideale vlakke bodem als je kinderen hebt. Of een putbodem voor alle duiken. De grootte van het zwembad is ook een keuze die u moet maken en het is dit element waarmee u de prijs van uw polyester Vinylester pool kunt bepalen. Hoe groter je zwembad, hoe hoger de prijs natuurlijk is.

Houd er ook rekening mee dat de accessoires die u kiest voor uw polyester Vinylester pool, de aankoopprijs zullen doen variëren. In ieder geval biedt de polyester Vinylester pool u de mogelijkheid om te genieten van een zwembad, uw imago en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een aantrekkelijke prijs

Natuurlijk, en net als alle consumenten, let je noodzakelijkerwijs op de aankoopprijs van je polyester Vinylester pool. Weet dat polyester Vinylester momenteel een van de meest gebruikte materialen is om een ingegraven zwembad met beschermlaag te ontwerpen. Het heeft in de praktijk zoveel voordelen dat het een zeer groot aantal mensen aantrekt. U moet weten dat u een zwembad van polyester Vinylester kunt kopen voor minder dan 12 000 euro, wat niet verwaarloosbaar is. Dit zonder onder te doen op de ongelooflijke weerstand, de dichtheid, enz.

Wat u moet weten over de polyester Vinylester pool

Sommige mensen vragen zich af hoe het mogelijk is om een polyester Vinylester pool te leveren die al in de fabriek is vervaardigd. Het polyester Vinylester zwembad wordt in de meeste gevallen door een vrachtwagenkraan geleverd. Het zal daarom noodzakelijk zijn om genoeg plaats te hebben voor de doorgang van de kraan.

Weet dat u door te kiezen voor een polyester Vinylester zwembad, het op het grootste deel van het land kunt installeren dankzij de lichte structuur en soepelheid van de grond. Ongeacht de aard van uw vloer kan het zwembad worden geïnstalleerd met inachtneming van de kenmerken van uw land en de aanbevelingen van de fabrikant tegelijkertijd.

Maak eenvoudig een vereenvoudigde verklaring van uw werk om uw polyester Vinylester zwembad te installeren. U heeft geen bouwvergunning nodig en wij zijn volledig in staat u bij te staan in alle noodzakelijke stappen.

Waarom kiezen voor een begraven polyester Vinylester zwembad?

Het polyester Vinylester bad is het zwembad waarmee u kunt genieten van een zwembad zonder financiëel ten onder te gaan. Het ingegraven zwembad biedt u vele voordelen. Zo kan uw omgeving eenvoudig worden geïntegreerd zonder een aparte taak te maken. Alle delen van uw zwembad zijn volledig onzichtbaar en worden direct in de grond geïntegreerd. Je kunt ook kiezen voor stoepranden voor een mooiere esthetiek. Kracht is ook een groot voordeel wanneer u kiest voor een polyester Vinylester pool.

Meer tips?

Share on facebook
Facebook
Share on print
printen
Share on email
Email

Niew

Let op voor de onderstaande fouten!

Vraag nu onze gids aan en “ ontdek 7 onmisbare en essentiële tips voor de installatie van uw zwembad” .

Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis binnen de minuut de gids aangeboden door VDS Pools

Close Menu

– Niew-

7 onmisbare en essentiële tips voor de installatie van uw zwembad

Aangeboden

Ontvang onze gids gratis in je inbox